Despre noi

Geocon Software GmbH este lider în dezvoltarea şi întreţinerea produselor de program pentru proiectare grafice de lucru şi raportare timpului de muncă. Noi suntem o firmă germană înfiinţată în anul 1997 de o echipă cu înaltă calificare de profesionişti software, cu o bogată experienţă în domeniul soluţiilor software pentru planificarea resurselor umane.
Produsele noastre au fost bine stabilite ca un lider în domeniul său de pe piaţa din Europa de Vest cu peste 4.200 de clienti corporate din Germania, Austria, Franţa, Elveţia, Italia, Olanda, Belgia şi Bulgaria.
In anul 2005 ne-am îmbogățit portofoliul cu dezvoltarea unui produs software specializat – Geocon PlanExpert care este destinat clientilor corporativi cu un număr mare de personal.
Soluţiile noastre sunt complet localizate şi adaptate în limba română, în conformitate cu specificul legislaţiei muncii din România.
Noi oferim clienţilor noştri o planificare modernă şi flexibilă, interfaţă utilizător uşor de folosit, soluţie complet personalizată care va oferi o mai bună şi eficientă organizare a forţei de muncă, precum şi realizarea rezultatelor financiare mai bune prin optimizarea timpului de muncă al personalului.
Produsele noastre sunt utilizate în diverse domenii de activitate cum ar fi medicină, producţie, industrie, energetică, protecţie şi securitate, centre de servicii clienţi şi etc.
Va oferim o gamă largă de servicii legate de gestionarea resursei cele mai valoroase în orice organizaţie – personalul.

clients-780px-768x510